Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
Villajoyosa Stort hus med 5 soverom ++ i gamlebyen Skriv ut


   Tips noen om boligen       Send en forespørsel   
Utleier: Veslemøy Bergan Størmer   Epost: vbstormer@gmail.com
Telefon: +4775560951   Mobil: +4792649354
Soverom/sengepl: 5 soverom m/ dobbeltsenger, 1 studioleilighet m/dobbelseng.   Type bolig: Stort hus, 4 etg. Frokost terrasse m/sol, samt deilig takterrasse.
Aircondition: nei   Strandavstand: 2 -3 minutter.
Adresse bolig: Calle Mayor 28, 7035 Villajoyosa, Alicante  
 
Info om boligen
Huset finner dere i gamlebyen i Vila Joyosa, 30 min. nordover med bil fra
Alicante flyplass. Det er et stort og romslig hus over 4 etasjer + takterrasse.
Det er nyrenovert i 2003, og alle rom har egne bad. Moderne innredet, med spansk tilsnitt.
I stuen er det TV med norske kanaler.
Det er også fri internett i huset.
 
Info ute/terrasse
Mini leiligheten i 1. etg har en egen liten patio i forbindelse med kjøkkenet.
I 2.etg har det ene soverommet en deilig terrasse med ettermiddags/kveldsol. Utenfor kjøkkenet i 4 etg. er det en stor, god terrasse med spiseplass til mange. Sola skinner her på morgen/formiddags tid. Vaskemaskin og klessnorer i nærheten. Fra terrassen går det trapp opp til takterrassen. Denne er like stor som husets grunnflate. Her finnes solsenger. Utsikten til fjell, by og hav ubeskrivelig.
 
Info om området
Meget sentralt i gamlebyen i Vilajoyosa, adr, calle Major 28. Rett uten for døra finner du flere små parker, du kan ta et glass vin på Paco bar, du kan besøke kirken. Butikken på ”hjørne” ligger rett rundt neste hushjørne, og veien til stranda er ca 3 minutter. Små og store spisesteder med forskjellige menyer og priser passerer du her. Det er en flott marina med fiske restauranter også innen gå avstand. Her kommer fiskebåtene inn hver dag ca kl 16. Det er en opplevelse bare det å være til stedet. Ønskes opplevelser ut over sol, strand og Middelhav, finnes det ikke langt unna. Parken Terra Mitica ligger 15 min med bil unna, det gjør også badeland, go-cart, loppemarked med gla jazz og andre markeder. Altså noe for både barn og voksne !
Det er marked i byen hver torsdag, et yrene liv finner en her. 10 minutter unna ligger et fast matmarked med mange flotte spesialbutikker, fisk, ost, kjøtt, vin etc. etc.
Det går et smalsporet tog gjennom byen. Det går fra Alicante til Denja, og stopper blant annet i Benidorm.

Flere golf-/ tennisbaner er lett tilgjengelige. Selv har vi stor glede av flotte fjellturer i merkede løyper. Fjellene er fri for snø og is, og er kjempeflotte å bruke hele året.
Kirken i byen er et aktivum, en kan oppleve bryllup, påsken med sine flotte prosesjoner, mai mnd med konfirmasjon og prosesjon gjennom gatene i gamlebyen og en egen dag i mai feires bonden og jordens grøde. Nydelige prosesjoner hører til overalt.
Det er en ekte spansk by fortsatt, ikke for turistifisert enda.
 
Prisinformasjon
Fra 3000 til 16000
Rombeskrivelse
1. etg : Stor, luftig hall. God plass til barnevogner, solsenger eller golfutstyr.
Egen liten leilighet. Bad, kjøkken, patio, spisestue, stue m/ dobbelseng.
2.etg : 2 store soverom, doble senger, egne bad. Det ene rommet har egen terrasse.
3.etg : 2 store soverom, doble senger, egne bad,
4.etg : Stue med eget bad.
Romslig, godt utstyrt kjøkken med solfylt terrasse rett utenfor. Herlig takterrasse med en fantastisk utsikt over hav, by og fjell. Solsenger.
 
Info om rengjøring
Ved ankomst er hus og terrasser rengjort og klar til bruk. Senger er ferdig oppredd og håndklær følger med.
Det gjøres rent av våre rengjørere etter avreise. Ønskes rengjøring under oppholdet, kan dette ordnes mot ekstra betaling.
 
Diverse Info
Egne badehåndklær må taes med.
Dette er stedet å feriere dersom man ikke ønsker å leie bil. Det er kort vei til alt. I tillegg har stedet en smalsporet togbane som går en gang i timen mellom Alicante og Denia.
 

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss herSpaniasommer -  viktig info om annonsene og innhold - 2014:
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!

Været i Spania Skriv ut

 

                  

     Sjekk dagens eurokurs